Blaashal verlichting

Blaashallen

Eén van de mogelijkheden om in de winter te kunnen doorspelen is het aanschaffen van een blaashal. De blaashal is een koepelvormige, opgeblazen, elastische, luchtdichte ruimte, die over een tennisbaan kan worden geplaatst. De blaashal is qua investering de goedkoopste variant om overdekt te kunnen tennissen. De ruimte betreedt je doormiddel van een druksluis. Een constant draaiende ventilator zorgt voor de handhaving van de benodigde lichte overdruk in de blaashal.

Een blaashal kan een goede oplossing bieden voor verenigingen om tijdens de wintermaanden binnen tennis aan te bieden en daarmee speelzekerheid te creëren. Denk bijvoorbeeld aan trainingen voor de jeugd die altijd door kunnen gaan in een constant klimaat. Door het demontabele karakter kun je tijdens het buitenseizoen altijd weer beschikken over alle buitenbanen. 

Webinar: Waarom TC Kerkrade 54 heeft gekozen voor een luchthal

In onderstaande webinar vertelt Ed Heijnen (voorzitter van TC Kerkrade) over alle ervaringen die de club heeft met de blaashal. Het webinar geeft meer inzicht in de kosten, opbrengsten en de praktische aandachtspunten. Bekijk de video en leer meer over de voordelen van een blaashal (tekst gaat verder onder de video).

Ondergrond 

Een blaashal kan in theorie over ieder type tennisbaan worden geplaatst alhoewel het ene type tennisbaan zich er meer voor leent dan een ander type.  

Vragen? 

Heb je vragen over de aanschaf van een blaashal dan kun je contact opnemen met jouw accountmanager