LTC Vleuten De Meern zonnepanelen

Subsidie en financiering

Verenigingen zijn zich niet altijd bewust van de verschillende beschikbare subsidiemogelijkheden. Subsidies kunnen verenigingen vooruit helpen om een duurzame tennis- en padelaccommodatie te realiseren.

De KNLTB wil dat de verenigingen inzicht krijgt in relevantie subsidies in de zoektocht naar een duurzame accommodatie en/of mogelijke energiebesparingen. De meest relevante subsidiemogelijkheden hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. Indien jouw vereniging gebruik maakt van subsidieregelingen die hieronder niet staan vermeld, laat het dan weten aan de accountmanager uit jouw regio.

Heb je vragen over welke subsidies voor jouw vereniging van toepassing zijn en hulp nodig bij het aanvragen? Onze partner SportStroom biedt hulp, kijk op deze pagina voor meer informatie.

Subsidiemogelijkheden gemeente

Het is mogelijk om subsidies te ontvangen vanuit de gemeente. Zo bestaat er een Gemeentelijke Accommodatiesubsidie voor sportverenigingen als ook een Gemeentelijke Projectsubsidie voor eenmalige activiteiten. Neem voor de mogelijkheden contact op met jouw gemeente.

Subsidiedatabase (Kenniscentrum Sport)

In de Nederlandse sportsector zijn er een hoop subsidies en financiële regelingen aan te vragen voor verenigingen. De subsidiedatabase geeft een weergave van het grote aantal mogelijkheden.

Subsidiemogelijkheden