Toernooien Jeugd tenniskids rood high five

Werven van nieuwe leden

Het werven van nieuwe leden speelt bij elke vereniging een grote rol en is een proces wat eigenlijk altijd doorgaat. In veel gevallen betreft het werven van nieuwe leden het interesseren van mensen die de sport nog niet echt ontdekt hebben. Je wilt ze kennis laten maken met de sport en met jouw vereniging. 

Bij de jeugd is dan bijvoorbeeld Menzis Tenniskids@School een beproefd middel. Kinderen maken tijdens de gymles voor het eerst kennis met de sport en wie de smaak te pakken heeft, kan na verloop van tijd een keer spelen op een echte baan bij de vereniging. Daarnaast is de Zomer Challenge zowel voor jeugd als volwassenen erg populair. Dit betreft een compact lidmaatschap voor enkele maanden om tennis/padel uit te proberen als veel andere sporten in de zomerstop zitten. Maar ook een open dag, een startersclinic of tennis- en/of padelstart en de Vriendjesmaand zijn initiatieven waarmee jij nieuwe spelers eenvoudig kan kennis laten maken met jouw vereniging. 

Activiteiten promoten via KNLTB Meet & Play

Zonder promotie geen succesvolle wervingsactiviteit. Met KNLTB Meet & Play zet je jouw aanbod op de kaart en geef je nieuwe spelers de mogelijkheid gemakkelijk online in te schrijven op jouw kennismakingsaanbod.  Bovendien profiteer je ook meteen van de regionale promotie van de KNLTB voor jouw vereniging en activiteiten, zodat je meer nieuwe spelers bereikt. 

Kortom; genoeg mogelijkheden! Aan jou als vereniging om er alles uit te halen.

Gerelateerd aan deze pagina

KNLTB Uitleen

KNLTB Uitleen