Padel Zuitnl Henk Koster 2020 (200)

Kennismakingstoernooien

Voor het organiseren van een goed gezelligheidstoernooi is het noodzakelijk dat de organisator beschikt over enige kennis van zaken betreffende toernooisystemen, telsystemen en mogelijke aanpassingen van het speelveld. In deze brochure hebben wij getracht om op eenvoudige wijze de lezer inzicht te geven in deze materie. Ook vind je hier nog veel meer soorten toernooitjes uitgelegd.  

Tennis met een Kennis  

Hoe leuk is het om iemand uit je eigen vriendenkring te introduceren bij je eigen vereniging? “Tennis met een kennis” brengt tennissers en niet tennissers samen naar de club. Bezorg de deelnemers een leuke dag en maak ze enthousiast voor de sport. Uiteraard is het ook mogelijk om dit voor padel te organiseren.  

Download hieronder het complete stappenplan en de bijbehorende documenten. 

Beat the parents 

Staan de ouders bij jouw vereniging langs de kant? Betrek ze bij de vereniging door het organiseren van een beat the parents toernooi! Zo maken de ouders op een leuke manier kennis met de sport van hun kinderen en zorgt dit wellicht wel voor een lidmaatschap bij je vereniging. Want wat is er leuker dan tennissen met het hele gezin! 

Download hieronder het complete stappenplan en de bijbehorende documenten.