Seniortas Site Knltb1

KNLTB Uitleen

Een goed georganiseerde open dag, een (beach) tennisclinic of een programma als Menzis Tenniskids@school zijn uitstekende middelen om (jeugd)leden te werven. Als je met deze of andere activiteiten grote groepen laagdrempelig wil laten kennismaken met tennis of beachtennis, moet je wel voor iedereen goede materialen beschikbaar hebben. De KNLTB Uitleen kan uitkomst bieden!

Voordelig tennismaterialen lenen

Via de KNLTB Uitleen kun je snel en voordelig een Dunlop-materialenpakket huren. Er zijn pakketten voor senioren en jeugd. De pakketten voor kinderen bevatten onder meer minirackets, zachtere ballen, een gatendoek, pylonnen en een lesmap. Wil je liever een Dunlop-pakket kopen? Dat kan ook! Stuur voor meer informatie een e-mail naar marketing@knltb.nl.

Wat zit er in de pakketten?

Tenniskids Blauw pakket (€ 30,-)

- 10 jeugdrackets (19 inch)
- 24 blauwe foamballen
- 20 pylonnen
- 1 tas
- Tenniskids@school lesmap

Tenniskids@school pakket (€ 30,-)

- 16 jeugdrackets (mix van 19/21/23 inch)
- 24 ballen (stage 3)
- 20 pylonnen
- 1 tas
- Tenniskids@school lesmap

Juniortas (€ 35,-)

- 30 jeugdrackets (mix 19/21/23 inch)
- 20 ballen (stage 3)
- 1 tas

Seniortas (€ 30,-)

- 15 seniorrackets
- 1 tas

Beachtennis (€ 20,-)

- 8 beachtennisrackets
- 1 tas

Naast de pakketten kun je via de KNLTB Uitleen ook nog een tennisnet (van 3 of 6 meter) en een Ace en Love gatendoek (van 1,5 x 3 meter) huren. Daarnaast kun je bij je bestelling ook gratis Tenniskids@school diploma's bestellen. Leuk om uit te delen aan kinderen wanneer zij hebben deelgenomen aan een Menzis Tenniskids@school traject.

Bijzonder event organiseren?

Wil je jouw evenement nog meer aankleden, bijvoorbeeld met een bezoek van Tenniskids mascottes Ace & Love, een Wimbledon tennisclinic of een glow-in-the-dark activiteit? Kijk dan eens op www.tennisevenement.nl.

Gerelateerd aan deze pagina

Succesverhaal

Succesverhaal