Seniortas Site Knltb1

KNLTB Uitleen

Een goed georganiseerde open dag, een (beach)tennisclinic, padelclinic of een programma als Tenniskids@school zijn uitstekende activiteiten om (jeugd)leden te werven. Als je met deze of andere activiteiten grote groepen laagdrempelig wil laten kennismaken met (beach)tennis en/of padel, moet je wel voor iedereen goede materialen beschikbaar hebben. De KNLTB Uitleen kan uitkomst bieden!

Voordelig materialen lenen

Via de KNLTB Uitleen kun je snel en voordelig een Dunlop-materialenpakket huren. Er zijn tennispakketten voor senioren en jeugd. De pakketten voor kinderen bevatten onder meer minirackets, zachtere ballen, een gatendoek, pylonnen en een lesmap. Ook kun je padel- en/of beachtennisrackets lenen. 

Wat zit er in de pakketten?

Tenniskids Blauw pakket (€ 30,-)

- 10 jeugdrackets (19 inch)
- 24 blauwe foamballen
- 20 pylonnen
- 1 tas
- Tenniskids@school lesmap

Tenniskids@school pakket (€ 30,-)

- 16 jeugdrackets (mix van 19/21/23 inch)
- 24 ballen (stage 3)
- 20 pylonnen
- 1 tas
- Tenniskids@school lesmap

Juniortas (€ 35,-)

- 30 jeugdrackets (mix 19/21/23 inch)
- 20 ballen (stage 3)
- 1 tas

Seniortas (€ 30,-)

- 15 seniorrackets
- 1 tas

Padeltas (€ 25,-)

- 10 padelrackets
- 1 tas

Beachtennistas (€ 20,-)

- 8 beachtennisrackets
- 1 tas

Naast de pakketten kun je via de KNLTB Uitleen ook nog een tennisnet (van 3 of 6 meter) en een Ace en Love gatendoek (van 1,5 x 3 meter) huren. Daarnaast kun je bij je bestelling ook gratis Tenniskids@school diploma's bestellen. Leuk om uit te delen aan kinderen wanneer zij hebben deelgenomen aan een Tenniskids@school traject. 

Bijzonder event organiseren?

Wil je jouw evenement nog meer aankleden, bijvoorbeeld met een bezoek van Tenniskids mascottes Ace & Love, een Wimbledon tennisclinic of een glow-in-the-dark activiteit? Kijk dan eens op www.tennisevenement.nl.

Gerelateerd aan deze pagina

Succesverhaal

Succesverhaal