Meet&Play 1

KNLTB Meet & Play

Wist je dat er in Nederland meer dan 700.000 sporters zijn die geen vast lidmaatschap bij een club hebben, maar wel af en toe tennissen en/of padellen. Om deze sporters te bereiken, bedienen en eenvoudig de baan op te krijgen heeft de KNLTB het zoek- en boekplatform Meet & Play ontwikkeld. 

KNLTB Meet & Play is dus hét boekingsplatform voor tennis en padel in Nederland. Zorg voor een betere baanbezetting door het beschikbaar stellen van tennis- en/of padelbanen én geef nieuwe spelers de mogelijkheid om kennis te maken met tennis en/of padel op jouw club door de promotie van activiteiten en kennismakingsaanbod. Maak jouw club toekomstbestendig; zet met Meet & Play jouw aanbod op de kaart en verwelkom iedereen die een balletje wil slaan.

Spelers kunnen via meetandplay.nl en/of de Meet & Play app heel eenvoudig waar en wanneer ze willen een baan boeken of zich inschrijven voor een tennis- of padelactiviteit. Boekingen worden direct zichtbaar op het KNLTB Afhangbord en in de ClubApp en alle betalingen worden direct afgehandeld. 

    

   

   

Gerelateerd aan deze pagina

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen