Website Banner KNLTB 1920X1080

KNLTB Meet & Play

Met KNLTB Meet & Play zorg je eenvoudig voor een betere baanbezetting door de verhuur van tennis- en/of padelbanen én geef je nieuwe spelers de mogelijkheid om kennis te maken met tennis en/of padel op jouw vereniging door de promotie van activiteiten en kennismakingsaanbod. Het resultaat is een betere baanbezetting, meer actieve spelers en dus extra inkomsten! Kortom, met KNLTB Meet & Play zet je jouw aanbod op de kaart en verwelkom je iedereen die graag een balletje wil slaan.

Zelfstandige centra?

Klik dan hier voor meer informatie of om jouw centrum aan te melden.

Zo werkt het!

In Nederland zijn er zo’n 500.000 sporters die geen vast lidmaatschap bij een club hebben, maar wel af en toe tennissen of padellen. Om deze ‘ongebonden sporters’ te bereiken, bedienen en makkelijk en snel de baan op te krijgen heeft de KNLTB een zoek- en boekplatform ontwikkeld: Meet & Play.

KNLTB Meet & Play (voorheen tennis- en padelboeker) is dus hét boekingsplatform voor baanverhuur en activiteitenpromotie. Hiermee wordt voorzien in de behoefte om op één plek voor alle verenigingen en zelfstandige centra een overzichtelijk aanbod aan te bieden. Vanuit hun eigen clubmanagementsysteem (KNLTB.Club/AllUnited) kunnen tennis- en padelaanbieders heel makkelijk op één plek banen beheren en aanpassen.

Naast de verhuur van tennis- en padelbanen heb je vanaf nu ook de mogelijkheid om activiteiten en kennismakingsaanbod te promoten om zo nieuwe spelers aan te trekken. Denk hierbij aan:
Tennis- en/of Padelstart
Startersclinic
Open Dag
Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om jouw eigen aanbod te promoten.
N.B. Voor AllUnited gebruikers is deze functionaliteit nog in ontwikkeling. Zodra deze functionaliteit is toegevoegd zal hierover worden gecommuniceerd.

Boekingen worden direct zichtbaar op het KNLTB Afhangbord en in de ClubApp en alle betalingen worden direct afgehandeld.

Zoek en Boek

Spelers hoeven niet langer diverse websites af te speuren want via meetandplay.nl en/of de Meet & Play app kunnen ze waar en wanneer ze willen een baan boeken of zich inschrijven voor een tennis- of padelactiviteit, zoals een open dag, een startersclinic of een serie kennismakingslessen.

Voordelen voor clubs

Hieronder hebben we de voordelen van KNLTB Meet &Play nog even op een rijtje gezet:

 • Optimale baanbezetting en activiteiten promotie;
 • Zelf bepalen welke momenten en tegen welk tarief je banen of activiteiten beschikbaar stelt;
 • Baanreserveringen van niet-leden volledig ontzorgt: boeken, reserveren en betalen zonder inzet van vrijwilligers;
 • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk beheer via eigen clubmanagementsysteem;
 • Geen apart beheer voor baanverhuur en afhangen; dit verloopt via hetzelfde systeem;
 • Eenvoudig versturen van e-mails met opvolg aanbod voor niet-leden vanuit je clubmanagementsysteem;
 • Mogelijke koppeling aan toegangsbeheer (pincode om binnen te komen) en verlichting;
 • Jouw clubaanbod wordt zichtbaar op het boekingsplatform meetandplay.nl en in de app;
 • Een kant-en-klaar promotiepakket voor eigen gebruik beschikbaar (tennis/padel);
 • Een widget naar jouw aanbod, voor op de website en op websites van (lokale) sportverenigingen en bedrijven;
 • Online regionale promotie door de KNLTB;
 • Een heldere handleiding om zelf op te starten;
 • Een servicedesk of KNLTB Accountmanager voor vragen en extra begeleiding.

Promotie van Meet & Play

De KNLTB faciliteert het hele proces van aanbod aanmelden tot opvolgen en ondersteunt bij promotie met online activatie voor actieve aanbieders. Daarnaast hebben we promotiemiddelen gemaakt voor tennis en padel.

Verder ontvangen alle nieuwe aanbieders vier plexiglazen bordjes ter promotie van de Meet & Play app die je kunt ophangen bij de banen op de club. Daarnaast kun je het ontwerp van het bordje ook downloaden en er een eigen tekst of QR-code opzetten voor promotie van bijvoorbeeld actieve Whatsapp groepen binnen jouw club. Klik hier om het ontwerp te downloaden.

Tarieven en facturatie

Meet & Play is een onderdeel van jouw clubmanagementsysteem (All United/KNLTB.Club). Jouw clubaanbod laten zien op meetandplay.nl kost je niets extra’s. Je bepaalt zelf met hoeveel banen en welke activiteiten je meedoet en tegen welke prijs.

Per 1 januari 2022 wordt door de KNLTB een platformbijdrage in rekening gebracht. Dit is 1% van het boekingsbedrag en is bedoeld voor het onderhouden en doorontwikkelen van de website meetandplay.nl en de KNLTB Meet & Play app. De 1% wordt altijd door de speler betaald aan de vereniging en maandelijks door de KNLTB gefactureerd. De transactiekosten voor IDEAL regel je zelf via je eigen betalingsprovider.

Vragen?

Klik hier voor een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden over Meet & Play.

Aan de slag!

Wanneer je je als vereniging hebt aangemeld voor Meet & Play krijg je automatisch een mail met de handleiding om aan de slag te gaan. Klik hier voor de handleiding van KNLTB.Club. Klik hier voor de handleiding van AllUnited.

Promotiemiddelen

 1. Tennis

  Tennis
 2. Padel

  Padel

Gerelateerd aan deze pagina

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen