Zomer Challenge Carmen

Promotie toolkit Tennis

Om verenigingen te ondersteunen bij het organiseren van de Zomer Challenge stelt de KNLTB diverse gratis promotiematerialen beschikbaar, deze kun je hieronder bekijken en downloaden. Er is promotiemateriaal beschikbaar voor verschillende doelgroepen, ook voor rolstoeltennis. De posters en flyers kun je heel gemakkelijk voorzien van de eigen verenigingsinformatie. Veel succes!

Promotievideo Zomer Challenge

Gebruik onderstaande tekst met de video: Doe mee aan de Zomer Challenge! ter promotie van de Zomer Challenge. Wil je het videobestand graag ontvangen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@knltb.nl.

Meer dan 1 miljoen mensen tennissen regelmatig, waarvan er 560.000 lid zijn van een KNLTB-vereniging. Thijs ontdekte hoe leuk tennis is toen hij meedeed aan de Zomer Challenge. Hij kreeg tennislessen en stond wekelijks met zijn vrienden op de tennisbaan. Door dit tijdelijke lidmaatschap kon hij buiten blijven sporten en gezellig met zijn vrienden een nieuwe sport ontdekken. Tennis is je vrienden ontmoeten en jezelf keer op keer verbeteren. Iedereen kan meedoen, want er is altijd wel een vereniging bij jou in de buurt. Doe je ook mee?