Voeding

Voeding op de vereniging

Als je gesport hebt wil je in de kantine nog even gezellig napraten. Daar hoort ook een lekker en gezond kantineaanbod bij. De kantineomzet is een belangrijke inkomstenbron voor verenigingen. Steeds meer clubs investeren in hun kantineaanbod. En wat blijkt; het loont! Bij sommige clubs is de omzet zelfs gestegen met maar liefst 30%. 

Gezonder aanbod 

Onderzoek van de KNLTB onder tennissers wijst uit dat er veel vraag is naar een breder kantineaanbod. JOGG-Teamfit helpt jou graag bij het uitbreiden van jouw kantineaanbod. JOGG-Teamfit is een makkelijk uit te voeren methode om stapsgewijs jouw aanbod in de sportkantine uit te breiden en gezonder te maker om zodoende meer omzet te genereren. 

Aan de slag! 

Al meer dan 1200 verenigingen doen mee met het aantrekkelijker maken van het aanbod in hun sportkantine. Met een paar kleine aanpassingen in je assortiment en uitstraling kun je al een groot verschil maken. Om jou te helpen deze stappen te zetten komen de JOGG-Teamfit coaches graag bij je langs om je te voorzien van gratis advies. 

Benieuwd hoe andere tennisvereniging aan de slag zijn gegaan met een gezond kantineaanbod? Lees het succesverhaal van TC IJburg of  CTV De Doelen. Kijk voor meer informatie over een gezond kantineaanbod op www.teamfit.nl en kijk wat de JOGG-Teamfit coaches voor jou kunnen betekenen of neem contact op met de Accountmanager van jouw district.