Senior Plus toernooi

Senior Plus toernooien

Tennis is na wandelen en fitness de meest beoefende sport onder ouderen. In vergelijking met sommige andere sporten kun je tennis namelijk heel lang blijven doen. Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die graag leuke en gezellige wedstrijd willen spelen. Veel verenigingen organiseren daarom een Senior Plus Toernooi voor deze doelgroep; een lokale recreatieve activiteit die gekenmerkt wordt door gezelligheid en leuke tenniswedstrijden.

Een Senior Plus Toernooi is een toernooi voor 50-plussers dat niet meetelt voor de speelsterktebepaling. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten. Naast de leuke wedstrijden draait het tijdens een Senior Plus Toernooi vooral om gezelligheid.

Aanmelden Senior Plus Toernooien

Het aanmelden van Senior Plus Toernooien voor 2022 is mogelijk tot uiterlijk 14 november 2021 via dit aanvraagformulier. Alle aanvragen die we voor deze datum ontvangen komen op de Senior Plus Toernooikalender, die wordt verspreid door heel Nederland. Bij het maken van de kalender houden we rekening met de spreiding van de toernooien binnen jouw regio.

Inschrijfformulier voor deelnemers

Onderstaand inschrijfformulier kun je als vereniging gebruiken voor je Senior Plus Toernooi. Verenigingen kunnen zelf de gegevens van het event en van de vereniging aan het formulier toevoegen en de pdf daarna op hun website plaatsen of in het clubhuis ophangen.