Senior Plus toernooi

Senior Plus toernooien

Tennis is na wandelen en fitness de meest beoefende sport onder ouderen. In vergelijking met sommige andere sporten kun je tennis namelijk heel lang blijven doen. Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die graag leuke en gezellige wedstrijd willen spelen. Veel verenigingen organiseren daarom een Senior Plus Toernooi voor deze doelgroep; een lokale recreatieve activiteit die gekenmerkt wordt door gezelligheid en leuke tenniswedstrijden. 

Een Senior Plus Toernooi is een toernooi voor 50-plussers dat niet meetelt voor de speelsterktebepaling. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten. Naast de leuke wedstrijden draait het tijdens een Senior Plus Toernooi vooral om gezelligheid. 

Aanmelden Senior Plus Toernooien 

Het aanmelden van Senior Plus Toernooien voor 2024 was mogelijk tot en met zondag 5 november 2023Bij het maken van de kalender houden we rekening met de spreiding van de toernooien binnen jouw regio.

Mocht je als vereniging een poster willen ontvangen met alle Senior Plus toernooien erop vermeld, dan kan je een e-mail sturen naar wedstrijdtennis@knltb.nl.