Indoor mix highfive winter

Wintercompetitie

Ook tijdens de winter wil je als tennisser natuurlijk wedstrijden spelen. Daarom wordt de Wintercompetitie steeds populairder. Kortom, tennis is leuker als je wedstrijden speelt! Op deze pagina vind alle informatie en relevante links voor de KNLTB Wintercompetitie.

Speeldata 

Klik hier voor de speeldata van de Wintercompetitie 2024/2025. 

Promotiemiddelen

Promoot de Wintercompetitie op jouw club en zorg ervoor dat alle spelers meedoen! Gebruik hiervoor de promotiemiddelen die beschikbaar zijn op de pagina downloads. 

Voorwaarden voor inschrijving  

De inschrijfbijdrage voor deelname aan de KNLTB Wintercompetitie is €45,- per team. Indien een reeds ingeschreven team zich voor publicatie van de indeling terugtrekt, zijn wij helaas genoodzaakt een boete op te leggen van €115,-. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven team na publicatie van de indeling geldt een boete van €225,-.  

Dispensatie aanvragen 

Wil een speler voor meerdere teams uitkomen (bij één of twee clubs) waarbij het teamgemiddelde conform de klassenvolgorde meer dan 2,0 punten verschilt? Dan is hiervoor dispensatie nodig. Dispensatie kan worden aangevraagd via MijnKNLTB. Aanvragen kunnen tot en met 10 november worden ingediend. Lees hiervoor eerst de dispensatievoorwaarden goed door. 

Veelgestelde vragen en downloads  

Organiseer jij de competitie op jouw club en loop je ergens tegen aan of heb je een specifieke vraag? Check de veelgestelde vragen en gebruik de handleidingen en stappenplannen die je verder op weg helpen.