Tennis_Padel Combi dunlop (1)

Tarieven

Om aanbieders meer inzicht te geven in hoe de bijdrage aan de KNLTB in elkaar zit, waarvoor wordt betaald en wat je ervoor terugkrijgt wordt vanaf 2024 de factuur opgesplitst in een jaarlijkse bijdrage voor belangenbehartiging, een dienstverleningsbijdrage en een spelersbijdrage. Daarnaast zijn er diverse KNLTB producten en diensten, waarvoor bij af- of deelname een meerprijs wordt berekend. 

Tarieven 2024

Een vereniging is gewend jaarlijks een vaste verenigingsbijdrage én namens het lid de contributie per lid aan de KNLTB af te dragen. Vanaf 2024 bestaat de bijdrage aan de KNLTB dus uit drie componenten: een jaarlijkse bijdrage voor belangenbehartiging, een dienstverleningsbijdrage en een spelersbijdrage die de vereniging namens het lid betaalt. Alle drie deze bijdrages worden via de vereniging verrekend. 

De tarieven voor de verschillende bijdrages voor 2024 zijn inmiddels officieel vastgesteld en goedgekeurd door de Ledenraad. Hieronder vind je een overzicht van de tarieven van de verschillende bijdrages: 

Bijdrage

Bedrag

Jaarlijkse bijdrage voor belangenbehartiging

€223,01

Dienstverleningsbijdrage (per lid)

€12,52

Spelersbijdrage (per lid)

€7,51


Wanneer iemand lid is bij meerdere verenigingen wordt nog maar één keer de spelersbijdrage in rekening gebracht welke evenredig zal worden verdeeld over het aantal verenigingen. 

Daarnaast komt er een bijdrage (opgesplitst in een dienstverlenings- en spelersbijdrage) voor compacte lidmaatschappen zoals de Zomer Challenge. De hoogte van deze bijdrage is: €7,51 wat wordt uitgesplitst in een dienstverleningsbijdrage van €4,69 per lid en een spelersbijdrage van €2,82 per lid. 

Modelfactuur

Voor verenigingen gaat de factuur voor 2024 er dus iets anders uitzien dan voorheen. Om alvast inzicht te geven in hoe die factuur er dan uit gaat zien, hebben we een modelfactuur gemaakt. Klik hier om deze modelfactuur te bekijken. De modelfactuur is gebaseerd op een fictieve vereniging met 300 leden. 

Meerprijs KNLTB producten en diensten 

Hieronder vind je binnenkort een overzicht van de meerprijzen van verschillende KNLTB producten en diensten. 

Gerelateerd aan deze pagina

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen