Behoud meer jeugdleden met workshop ‘de reis naar het betrokken jeugdlid’

Maar liefst veertig procent van de jeugdleden tot 18 jaar is na twee jaar geen lid meer van de club. Ledenwerving is belangrijk, maar als tennisclub wil je vooral dat nieuwe leden twee jaar later nog steeds lid van de vereniging zijn. Bij de jeugd is dat laatste dus een uitdaging, zo laten de cijfers zien. Waarom haken zoveel jeugdleden snel af en hoe kun je zorgen dat ze langer enthousiast lid van een tennisvereniging blijven? Met de workshop ‘de reis naar het betrokken jeugdlid’ worden antwoorden op deze vragen gezocht.

Kern van de workshop is het in beeld krijgen van de klantreis van jeugdleden. Want hoe ziet die reis eruit? Voelt een nieuw lid zich direct welkom bij eerste kennismaking op de club of is het best een zoektocht? Hoe betrek je nieuwe jeugdleden zo bij de vereniging dat ze twee jaar later nog lid zijn? Met een aantal praktische werkvormen en veel uitwisseling van kennis en ideeën met andere tennisverenigingen, kun je de volgende dag direct aan de slag op jouw club. De workshops worden georganiseerd in de avond en duren van 19.30 tot 21.30 uur.

Kies een datum en locatie die jou schikt een schrijf je direct in via het online inschrijfformulier.

De data en locaties op een rij:

•              Drachten, maandag 04 februari 2019

•              Amsterdam, woensdag 6 februari 2019

•              Alkmaar, maandag 11 februari 2019

•              Amersfoort, woensdag 13 februari 2019

•              Best, donderdag 14 februari 2019

•              Zutphen, maandag 18 februari 2019

•              Zoetermeer, woensdag 20 februari 2019

Door het volgen van workshop 'de reis naar het betrokken jeugdlid' behaal je als trainer 2 PO punten