Laatste kans voor inschrijven Menzis Tenniskids Feest; Den Haag volgeboekt!

Volgend weekend begint het dan eindelijk: het Menzis Tenniskids Feest 2018! Dé afsluiting van het seizoen voor tennissers die deel hebben genomen aan de Kia World Tour en de Groene competitie. Voor jouw club is het de laatste kans om de kinderen (nog eens) te wijzen op dit spetterende slotfeest, dat op 7 en 8 juli gehouden wordt op zes verschillende locaties in het land. Het feest in Den Haag is al vol, dus wees er snel bij!

De feesten zijn van 10.00 tot 15.00 uur en het belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun & entertainment. Elke locatie heeft zijn eigen speciale activiteiten. Zo kunnen kinderen glow in the dark tennis spelen, worden er verschillende clinics gegeven door topsporters van binnen en buiten de tenniswereld en komt onder andere Bart Boonstra (presentator van Nickelodeon) langs op één van de locaties. Uiteraard zijn ook Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, van de partij. Deelname is gratis en kinderen mogen één vriendje of vriendinnetje meenemen (ongeacht of hij of zij lid is van een tennisvereniging). Op het feest krijgen kinderen ook nog eens een gratis Tenniskids shirt én een Ace & Love demper.

Check de gegevens

De KNLTB heeft in de afgelopen tijd zoveel mogelijk ouders van  kinderen via de mail op de hoogte gesteld van het Menzis Tenniskids Feest. Helaas beschikt  de KNLTB niet over alle e-mailadressen Wijs daarom nog een keer de kinderen van jouw vereniging op het feest en laat ze zich aanmelden via www.tenniskids.nl/feest.

Door de zes locaties in het land is het Menzis Tenniskids Feest voor veel kinderen goed te bereiken. Helemaal leuk is het om met een grote groep gezamenlijk naar het feest te gaan. Zorg dus dat zoveel mogelijk Tenniskids-spelers van jouw club het seizoen in stijl kunnen afsluiten.

Locaties en aanmelden

Hieronder de locaties van het feest op een rij. Op de speciale pagina over het Menzis Tenniskids Feest vind je een overzicht van alle activiteiten per dag en per locatie.

7 juli

  • Oud-Beijerland (T.V. Oud-Beijerland)
  • Asten (t'Root)
  • Haren (Tennis- en Squashclub Haren)

8 juli

  • Alkmaar (T.C. Alkmaar)
  • Den Haag (THOR De Bataaf)
  • Veenendaal (T.V. Spitsbergen)