Kom met jouw jeugdleden naar een KNLTB scoutingsdag!

In juni en juli is het weer zo ver, dan organiseert de KNLTB op verschillende plekken in het land regionale scoutingsdagen. De dagen zijn speciaal bedoeld voor kinderen die geboren zijn in de periode 2008 tot en met 2011. Ook kinderen van jouw vereniging zijn van harte welkom!

Op een KNLTB regionale scoutingsdag spelen de kinderen tijdens de ochtend of middag een aantal wedstrijdjes en doen ze mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids-principe en plezier staat centraal! Deelname aan de dag is gratis en de deelnemers mogen vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

Enthousiasme

Het idee achter regionale scoutingsdagen is dat kinderen vooral enthousiast gemaakt worden voor tennis. Bovendien helpt het de KNLTB en de (gecertificeerde) tennisscholen om een beeld te krijgen van het algemene niveau van de jongste kinderen, in de regio en uiteindelijk in heel Nederland.

Kinderen die tijdens de scoutingsdag opvallen, worden daarna uitgenodigd voor een tweede regionale scoutingsdag in november/december van dit jaar en zijn dan mogelijk ook nog welkom op een derde regionale scoutingsdag in maart 2019.  En deelnemers die geboren zijn vóór 2010, kunnen zelfs nog gescout worden voor de KNLTB Jeugdopleiding 2018-2019. Zij ontvangen hierover uiterlijk eind juli 2018 persoonlijk bericht.

Inschrijven

De KNLTB regionale scoutingsdagen vinden plaats op verschillende locaties in het land en worden georganiseerd door gecertificeerde tennisscholen, in samenwerking met de KNLTB. Ook als tennisleraar ben je van harte welkom! Kinderen die erbij willen zijn,  kunnen een geschikte locatie kiezen uit de lijst en zich voor één of meerdere dagen inschrijven. De aanmelding voor elke scoutingsdag sluit 48 uur voor aanvang. Let op: inschrijven mogelijk vanaf 15-5-2018.

Vragen? Neem contact op met de KNLTB via jeugdopleiding@knltb.nl of met de contactpersoon van de bewuste dag. Tot snel op één van de scoutingsdagen!