Bezoek Kids Day tijdens Libéma Open met jouw jeugdleden!

Met tennisidolen op de foto, leuke spelletjes doen en prijzen winnen. Ook dit jaar is het weer allemaal mogelijk op Kids Day tijdens het Libéma Open, hét ATP- en WTA-grastoernooi van Nederland is Rosmalen. Kids Day op 13 juni, op de woensdag van het toernooi, is leuk voor alle kinderen, maar wordt nog veel leuker als ze de ervaringen kunnen delen met team- of clubgenootjes. Dus ben jij tennisleraar of jeugdbegeleider, kom dan met zo veel mogelijk kinderen van jouw vereniging naar Rosmalen!

Op Kids Day kunnen kinderen op de baantjes van KNLTB Plaza vanaf 10.00 uur lekker tennissen met vriendjes en clubgenoten en al even ervaren hoe het is om op zo’n groot toernooi een balletje te slaan. Wie weet staan ze ooit zelf op het centre court. Kaarten kunnen nu al worden besteld.

Activiteiten

Vanaf 13.00 uur is er een georganiseerd programma dat bestaat uit allerlei verschillende en leuke tennisgames. Kinderen kunnen bijvoorbeeld beachtennis spelen, deelnemen aan de KNLTB volleychallenge en er zijn veel mik- en prijzenspelen. Ook kunnen ze een t-shirt en zelfs een grasclinic van een deelnemer aan het toernooi winnen.

Tenniskids-mascottes Ace en Love zijn eveneens van de partij! Ze delen handtekeningen uit en gaan met iedereen op de foto. De dag wordt afgesloten met een speciale persconferentie voor kinderen. Daar kunnen ze vragen stellen aan twee toppers die deelnemen aan het toernooi. Alle activiteiten worden begeleid door een professioneel en enthousiast team van de KNLTB.

Programma

  • 10.00-13.00 uur:                                Vrij tennissen op de baantjes van KNLTB Plaza
  • 13.00-17.00 uur:                                Clinics, circuit met stempelkaart (o.a.                                                                                                   snelheidsmeter), beachtennis, etc.  
  • 17.00 uur:                                           Kidspersconferentie
  • 17.45 uur:                                           Grasclinic voor prijswinnaars tijdens Kids Day


De clinics zijn erg populair, dus is het verstandig dat gegadigden zich nu al inschrijven. Er zijn per tijdslot (25 min) twintig plaatsen beschikbaar voor voorinschrijving. Het is ook mogelijk om op de dag zelf nog in te schrijven, maar dan geldt: vol=vol.

Peuters gratis toegang

Peuters hebben, onder begeleiding, elke dag gratis toegang tot het tennispark. De begeleiders ontvangen aan de kassa een gratis kaartje voor de peuter. Deze kaart geeft geen recht op eigen zitplaats en wordt alleen verstrekt op het evenement, niet in de voorverkoop.