De Tennisleraren Community is live!

Het is zover, de Tennisleraren Community is een feit! In februari werd al aangekondigd dat de tennisleraren een eigen community zouden krijgen waar al hun gegevens overzichtelijk zijn terug te vinden, waar behaalde PO-punten staan geregistreerd, waar alle te volgen workshops zijn te zien en waar de leraren makkelijk met elkaar in contact kunnen treden en kennis kunnen delen.  En nu is dat platform klaar voor gebruik. De Tennisleraren Community vervangt het oude MijnKNLTB, dat niet meer beschikbaar is.

Voor de KNLTB is dit een belangrijke stap om de tennisleraren nog beter te kunnen ondersteunen, maar het is ook een nieuwe mijlpaal in de voortdurende ambitie van de bond om clubs, leden en tennisleraren zo goed mogelijk met elkaar te verbinden en te komen tot één hechte tenniscommunity.

Licentie automatisch verlengd

Een bijkomend, maar niet onbelangrijk voordeel van de Tennisleraren Community is dat wanneer de limiet van 24 PO-punten is bereikt, automatisch de lerarenlicentie wordt verlengd en er geen nieuwe licentiepas vereist is. En werkt er iets niet of kom je ergens niet uit? Dan kun je eenvoudig een bericht naar de KNLTB versturen en krijg je snel antwoord.

Alle tennisleraren met een geldige licentie hebben inmiddels ook een email ontvangen met instructies om toegang te krijgen tot de community. Daar voer je de gebruikersnaam in die je in de email hebt ontvangen en vervolgens kun je zelf een wachtwoord aanmaken. Ben je eenmaal ingelogd, geef dan direct even akkoord op de Tennisleraren gedragscode en de verenigingen waar je lesgeeft, zodat op het platform een start wordt gemaakt met de meest actuele informatie.