Jouw club maakt kans op 50 Davis Cup kaarten!

Maandag maakte Paul Haarhuis zijn selectie voor het Davis Cupteam bekend: Robin Haase, Thiemo de Bakker, Tallon Griekspoor en Jean-Julien Rojer zullen de strijd aangaan met de Tsjechen. De KNLTB helpt haar clubs graag aan een plekje op de tribunes, daarom verloten we vier keer 50 kaarten!

Serieuze kans op winst

Met de terugtrekking van Berdych en Stepanek maakt Nederland een serieuze kans om de winst te pakken in Den Haag over twee weken. Daar wil je als club toch bij zijn? 

Meld je aan en win!

Meld je daarom met jouw club aan voor deze winactie via communicatie@knltb.nl en win kaarten voor het mooiste tennisevenement van het jaar! Onder de aanmelders verloten we twee keer 50 kaarten voor de zaterdag en twee keer 50 kaarten voor de zondag. Op basis van loting wordt bepaald welke clubs kaarten voor de zaterdag dan wel voor de zondag winnen. Meedoen aan de actie kan tot en met vrijdag 8 september en door deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Mocht jouw club niet in de prijzen vallen, dan kunnen jullie de Davis Cup altijd nog volgen op het open kanaal van Ziggo!