Philips kennissessie: doe kennis en inspiratie op over ledverlichting

Ledverlichting: steeds meer sportverenigingen werken ermee. Een verstandige keuze, want met ledverlichting besparen clubs aanzienlijk op de energierekening. Maar het heeft veel meer mogelijkheden. Wil jij helemaal bijgepraat worden over de ontwikkeling van ledverlichting en de voordelen voor tennisverenigingen, kom dan naar de kennissessie van Philips op woensdag 31 mei op KNVB Campus in Zeist.

Tijdens deze kennissessie doe je veel informatie en inspiratie op om ook op jouw club met ledverlichting aan de slag te gaan. Je deelt ervaringen met collega-bestuurders, leert van de succesvolle praktijkvoorbeelden van andere verenigingen en vergaart kennis over de financiële voordelen en subsidiemogelijkheden voor de aanschaf van ledverlichting. Daarnaast ervaar je op de Campus met eigen ogen de kwaliteit van led. Met het infopakket van Philips doe je alvast de eerste kennis op over de voordelen van ledverlichting voor jouw tennisvereniging.

Programma

Vanaf 15.30 uur word je ontvangen op de KNVB Campus. Na de opening en de kennissessies is er een buffet en aansluitend de mogelijkheid voor een rondleiding op de Campus. Het event wordt afgesloten met een borrel. Hieronder het volledige programma.

15.30 

 Ontvangst

16.00 

 Opening door KNVB

16.30

 Klantcase VV Dwingelo

17.00

 Spreker Ben van der Burg

18.00

 Afsluiting Philips Lighting

18.30

 Buffet

19.30

 Rondleiding

20.15

 Borrel

Aanmelden

Meld je aan voor de kennissessie via de site van Philips Lighting. De toegang is gratis. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in.