Bespreek verenigingsthema’s met de KNLTB tijdens de Ricoh Open

Ledenwerving en –behoud, Competitie Nieuwe Stijl, Jeugd, Duurzaamheid. Het is een greep uit de belangrijkste thema’s voor clubs. Wil je meer weten hierover of over andere belangrijke thema’s die spelen binnen jouw club? Ga erover in gesprek met de KNLTB of volg een workshop!

Van 12 tot en met 17 juni heb jij als clubbestuurder de unieke mogelijkheid om in de sfeer van een toptennistoernooi belangrijke thema’s binnen de vereniging te bespreken met de KNLTB. Tijdens de Ricoh Open in Rosmalen vindt dit jaar namelijk weer ‘In gesprek met..’ plaats, waar clubbestuurders op een informele manier van gedachten kunnen wisselen met de Accountmanager van de KNLTB. Dit jaar is er ook iets nieuws aan het programma toegevoegd: als clubbestuurder kun je naast in gesprek gaan met de Accountmanager ook een van de vele workshops volgen.

Uitnodigingen

De uitnodigingen voor ‘In Gesprek Met’ worden begin mei verstuurd aan alle verenigingen. Houd je mailbox goed in de gaten en meld je op tijd aan. Naast inspiratie opdoen over bepaalde verenigingsthema’s, heb je de mogelijkheid om te genieten van toptennis op de grasbanen van Rosmalen. Er zijn geen kosten verbonden aan dit initiatief.