Gaslicht.com steunt tennisclubs

Energieaanbieders zijn er veel en overstappen kan lonen, maar hoe kom je erachter welke opties er zijn en hoe vergelijk je ze? Gaslicht.com, partner van de KNLTB, biedt uitkomst. De gratis vergelijkingssite heeft als doel consumenten, instellingen en bedrijven en zeker ook tennisverenigingen onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van de Nederlandse energieleveranciers. De missie van Gaslicht.com: mensen in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken.

Ook vergelijkers van energieaanbieders zijn er meer, maar Gaslicht.com is in dat opzicht de beste keus, zo weet businessmanager Anniek Has. Ze is verantwoordelijk voor de marketing en sales bij Gaslicht.com. “Er zijn natuurlijk tal van sites zoals de onze, maar we bestaan niet voor niets al veertien jaar. Hiermee zijn we zelfs de langstlopende vergelijkingssite in ons gebied. We zijn in al die jaren onafhankelijk gebleven en streven dit ook na voor de toekomst.”

Clubs en particulieren kunnen op Gaslicht.com makkelijk de voordeligste aanbiedingen vinden. Door het partnership tussen Gaslicht.com en de KNLTB kunnen bovendien zowel tennisverenigingen als tennisleden extra profiteren. Tennisleden die overstappen via knltb.gaslicht.com vinden een nóg voordeliger tarief en spekken tegelijkertijd de kas van hun club met 10 euro. En betreft het een zakelijke overstap, bijvoorbeeld van een MKB’er, dan gaat het zelfs om 25 euro.

In het meest recente nummer van Centre Court Magazine wordt in een uitgebreider artikel dieper ingegaan op de samenwerking tussen Gaslicht.com en de KNLTB en legt Anniek Has verder uit wat Gaslicht.com voor mensen en tennisverenigingen kan betekenen en waarom overstappen veel geld kan schelen.