Marleen Fouchier Evian shootDSC04068 Edit

Clinic volwassenen

Wil jij van jouw evenement een echt feestje maken? Wij komen graag op jouw vereniging langs om een leuke clinic te geven aan volwassenen. 

Wat kun je verwachten?

Na een gezellige warming-up starten we met verschillende tennisonderdelen op de banen van jullie vereniging. Alle slagen komen aan de orde. Zo gaan we aan de slag met de service aan de hand van een snelheidsmeter, besteden we  aandacht aan dubbelspeltactiek en wordt de volley op de proef gesteld tijdens een volleychallenge. Ook gaan we aan de slag met passeerslagen met de fore- en backhand.

Als alle slagen doorlopen zijn, gaan we van start met het dubbelspel in toernooivorm. Het KNLTB promotieteam geeft tips en daagt een aantal deelnemers uit. Na afloop worden opvallende deelnemers in het zonnetje gezet met leuke prijzen.

Kosten en voorwaarden

De clinic duurt 3 uur en wordt gegeven op een dagdeel naar keuze. Het programma wordt uitgevoerd door twee tennisentert(r)ainers. Daarnaast zorgt de vereniging voor twee trainers of een trainer en een vrijwilliger die kunnen meedraaien in het programma. De kosten voor de clinic zijn € 895,- excl. btw. Wil je deze clinic combineren met één van de andere clinics? Dat kan, je ontvangt dan 20% korting op de totaalprijs! Dit geldt alleen wanneer je beide clinics op dezelfde dag boekt.