Paul Haarhuis Fed Cup 2020

Clinic volwassenen met (oud-)toptennisser

Een leuk event op de vereniging? Het promotieteam van evian Tennis on Tour maakt er een geweldig feest van! Wil je jouw event helemaal speciaal maken? Dan komen we samen met een (oud-)toptennisser de clinic verzorgen. 

Wat kun je verwachten?

De clinic wordt verzorgd door het KNLTB promotieteam en een (oud-)toptennisser, bijvoorbeeld Davis Cup captain Paul Haarhuis. Na een gezellige warming-up starten we met verschillende tennisonderdelen op de banen van jullie vereniging. Alle tennisslagen komen in de clinic aan de orde. Zo gaan we aan de slag met de service aan de hand van een snelheidsmeter, besteden we aandacht aan dubbelspeltactiek en wordt de volley op de proef gesteld tijdens een volleychallenge. Ook gaan we aan de slag met passeerslagen met de fore- en backhand.

Als alle slagen doorlopen zijn, gaan we van start met het dubbelspel in toernooivorm. Het KNLTB promotieteam geeft tips en daagt een aantal deelnemers uit. Na afloop worden opvallende deelnemers in het zonnetje gezet met leuke prijzen.

Kosten en voorwaarden

De clinic duurt 3 uur en wordt gegeven op een dagdeel naar keuze. Het programma wordt uitgevoerd door twee tennisentert(r)ainers en een (oud-)toptennisser. Daarnaast zorgt de vereniging voor twee trainers of een trainer en een vrijwilliger die kunnen meedraaien in het programma. De kosten voor de clinic bedraagt op doordeweekse dagen € 1995,- excl. btw en in het weekend € 2495,- excl btw. Wil je deze clinic combineren met één van de andere clinics? Dat kan, je ontvangt dan 20% korting op de totaalprijs! Dit geldt alleen wanneer je beide clinics op dezelfde dag boekt.