G-Tennis blije winnaar

Clinic G-tennis

De evian Tennis on Tour G-tennis clinic staat garant voor een geweldig feestje op de club! De clinic is speciaal afgestemd op het niveau van de deelnemers. Na de swingende warming-up worden de deelnemers opgesplitst op basis van hun niveau en/of ervaring.

Wat kun je verwachten?

De deelnemers kunnen meedoen aan een te gekke clinic, toffe wedstrijdjes en leuke tennisspellen, zoals Target Tennis (speel de bal uit de ballenmachine op het mikpunt), de reactie challenge en een volley battle. Het programma eindigt met de disco op de tennisbaan, waar enkele spelers nog verrast worden met een leuk prijsje. Wedden dat alle deelnemers in polonaise de baan afgaan!

Mascottes Ace & Love

Wanneer jullie graag mascottes Ace & Love ook bij de clinic willen hebben, dan is dit mogelijk. Wanneer jullie zorgen voor vrijwilligers die in de pakken willen, dan neemt het KNLTB promotieteam de mascotte pakken mee.

Kosten en voorwaarden

De clinic duurt 3 uur en wordt gegeven op een dagdeel naar keuze. Het programma wordt uitgevoerd door twee tennisentert(r)ainers. Daarnaast zorg de vereniging voor vier vrijwilligers (afhankelijk van het aantal deelnemers) die kunnen meedraaien in het programma. De kosten voor de clinic zijn € 695,- excl. btw. Wil je deze clinic combineren met één van de andere clinics? Dat kan, je ontvangt dan 20% korting op de totaalprijs! Dit geldt alleen wanneer je beide clinics op dezelfde dag boekt.