Afhangbord

Afhangbord

Het KNLTB Afhangbord is een belangrijke manier om leden en verenigingen met elkaar in verbinding te brengen. Inmiddels maken ruim 850 verenigingen al gebruik van de KNLTB Afhangbord.

Leden kunnen simpel inloggen op het Afhangbord met hun ledenpas en vervolgens op het grote, overzichtelijke scherm een baan afhangen. Voor iedereen is in één oogopslag duidelijk waar en wanneer nog ruimte is. Als vereniging heb je de mogelijkheid om het Afhangbord naar eigen wens in te richten, zodat je zelf de flexibiliteit hebt om te bepalen op welke manieren er kan worden afgehangen. Zo kun je zelfs bij drukte de baanbezetting op je vereniging prima regelen.

Ook is het Afhangbord gekoppeld aan het ledenadministratiepakket van KNLTB.Club of All United. Zo kun je met het Afhangbord ook ledenpassen blokkeren. Zeker nu de meerjaren-ledenpas is geïntroduceerd, is het handig dat de passen van leden die niet langer actief zijn, kunnen worden geblokkeerd. Met een simpele handeling is dat gedaan. Maar de koppeling met het ledenadministratiepakket zorgt er ook voor dat je meer inzicht krijg in het speelgedrag van jouw leden.

Meer voordelen en innovaties

Het vernieuwde Afhangbord heeft een groot scherm en biedt daardoor, naast het afhangen, ook de mogelijkheid tot narrowcasting. Hiermee heb je als vereniging de mogelijkheid om jouw sponsors, clubnieuws en evenementen makkelijk bij je leden onder de aandacht te brengen.

Heb je ledverlichting op de vereniging, dan kan ook de bediening daarvan worden gekoppeld met het Afhangbord, waardoor de verlichting zo ‘slim’ mogelijk kan worden bediend. Zo kan de verlichting automatisch worden ingeschakeld bij aanvang van een reservering en na afloop weer uitgaan, waardoor zo efficiënt mogelijk wordt omgegaan met de energie.

Kosten

Ben je er al uit dat je het KNLTB Afhangbord kosteloos wil aanvragen, doe dat dan via verenigingsondersteuning@knltb.nl of via je Accountmanager.

Voor verenigingen die gebruik maken van KNLTB.Club voor hun ledenadministratie is het Afhangbord gratis. Er worden dan diverse sponsoruitingen van de KNLTB weergegeven. Indien je kiest voor eigen sponsoring is dit ook mogelijk tegen een meerprijs. Een overzicht van de kosten van de drie varianten vind je op www.knltb.club/afhangbord.

Via bovenstaande link vind je ook uitgebreide informatie over de implementatie van het KNLTB Afhangbord op jouw vereniging en lees je meer over de andere functionaliteiten, zoals het koppelen van verlichting, die de komende periode nog zullen worden toegevoegd.