Dunlop 3395

Clinic rolstoeltennis

De Nederlandse rolstoeltennissers zijn de beste van de wereld. Hoe goed ze zijn, kun je zien en ervaren wanneer ze langskomen bij jouw vereniging! Tennis on Tour komt graag met twee spelers uit de nationale selectie naar jouw vereniging voor een demonstratie of clinic.

Demonstratie

Tijdens de demonstratie laten spelers uit de nationale selectie zien hoe de sport beoefend wordt, welke mogelijkheden de spelers hebben en hoe een rolstoeltennisser en valide tennisser samen kunnen tennissen. Naast de spelers is er ook een trainer van de Technische Staf van de KNLTB aanwezig.

De demonstratie bestaat uit twee delen:

  • Rolstoeltennisser tegen rolstoeltennisser: de spelers sparren tegen elkaar en laten zien hoe de sport beoefend wordt;
  • Spelers van de vereniging kunnen met en tegen de rolstoeltennissers spelen.

De demonstratie duurt ongeveer twee uur. Na de demonstratie zijn de spelers nog ongeveer een uur beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

Clinic

De clinic rolstoeltennis duurt ongeveer twee uur en wordt verzorgd door de spelers van de nationale selectie en indien mogelijk een trainer van de Technische Staf van de KNLTB. Tijdens de clinic nemen de deelnemers zelf plaats in de rolstoel en leren ze om met en tegen rolstoeltennissers te spelen. De deelnemers ervaren dus zelf de sport. Na afloop van de clinic kunnen er eventueel nog vragen gesteld worden aan de spelers.

Kosten en voorwaarden

De kosten voor de clinic of demonstratie zijn € 495,- excl. btw en exclusief materiaalkosten zoals huur en vervoer van rolstoelen. Wil je deze clinic of demonstratie combineren met één van de andere clinics? Dat kan, je ontvangt dan 20% korting op de totaalprijs!

Gerelateerd aan deze pagina

Tennis on Tour

Tennis on Tour