Danny Pieterse (1)

Rotterdam & Den Haag

Danny Pieterse

Regio: Rotterdam en Den Haag
E-mail: d.pieterse@knltb.nl 
Telefoon: 06-11359574

-------

Maak kennis met Danny Pieterse

Waar komt je liefde voor tennis/padel vandaan?
Al van jongs af aan ben ik druk met tennis en was ik meerdere keren per week te vinden op het tennispark bij ons in het dorp. Trainen, vrijspelen en als snel speelde ik competitie en toernooien met mijn vrienden. De gezelligheid, sportiviteit en het fanatisme beleef ik nog steeds op de dagen dat we competitie spelen en dat is iets wat de tennissport enorm mooi maakt. Naast de liefde voor de tennissport ben ik afgelopen jaar ook begonnen met padel. En zoals zo vele onder ons ook direct verkocht aan dit fantastische spel.

 

Wat betekent tennis/padel voor jou?
Tennis en padel betekenen heel veel voor mij. Naast dat het een enorme uitlaatklep is en een sociale bezigheid is, vind ik mijn fysieke en mentale gezondheid enorm belangrijk. Tennis en padel zijn dynamische sporten en vragen veel van je lichaam. Je wordt zowel fysiek als mentaal heerlijk uitgedaagd, hier kan ik helemaal in op gaan en even lekker alles geven.

 

Met welk mooi voorbeeld heb jij onlangs een vereniging kunnen helpen?
Ik heb een vereniging enorm kunnen helpen door ze te ondersteunen bij het implementeren van een instuifconcept voor de trainingen. Geen vaste trainingsgroepen meer, maar het aantal contactmomenten verhogen, trainen in grotere groepen en een makkelijke instroom voor nieuwe jeugd creëren. Met als uiteindelijk doel de negatieve spiraal van afnemende interesse te doorbreken en de weg omhoog weer in te zetten.

 

Welk thema is momenteel actueel in jouw regio? 
Een erg belangrijk thema in Rotterdam en Den Haag is het (ver)binden van jeugdleden aan de verschillende verenigingen. Het aantal leden in deze leeftijd ligt al jaren een stuk lager als bij andere leeftijdsgroepen. Ik verwacht dat dit voor de verenigingen ook de komende jaren nog altijd een actueel thema zal blijven. Daarnaast merk ik dat het zorg dragen voor een goede sfeer binnen de vereniging en het gevoel van onderlinge saamhorigheid als basis voor duurzaam sporten erg belangrijk is binnen mijn regio.

  

Wat vind je het leukste om te doen als Accountmanager? 
Het mooiste wat er is, is om mensen te zien werken vanuit hun hart. De liefde voor de sport en de passie die de vrijwilligers in de clubs steken geeft mij enorm veel voldoening. Om samen te werken met al deze vrijwilligers en zo te bouwen aan het fantastische sportlandschap wat we in Nederland hebben motiveert mij als accountmanager!