Bernice Treep

Overijssel & Drenthe

Bernice Treep

Regio: Overijssel en Drenthe
E-mail:  b.treep@knltb.nl
Telefoon: 06-12197575

-------

Maak kennis met Bernice Treep 

Waar komt je liefde voor tennis/padel vandaan?
Ik moet eerlijk bekennen dat tennis voor mij lange tijd een tweede sport was, zoals dit voor veel jeugdleden momenteel ook het geval is. Hockey was altijd mijn eerste sport en tennis deed ik erbij. Toen ik ging studeren ben ik gestopt met hockey en doorgegaan met tennis, omdat ik het steeds leuker begon te vinden en het beter te combineren was met mijn studie. Intussen ben ik zo fanatiek dat trainingen, competitie en toernooien al jaren vaste prik voor mij zijn. En sinds padel zijn intrede in Nederland heeft gedaan, ben ik ook regelmatig op de padelbaan te vinden. 

 

Wat betekent tennis/padel voor jou? 
Tennis en padel zijn echt mijn passie. Wat is er nou leuker dan van je hobby je werk te maken, en elke dag hiermee bezig te kunnen zijn? Ik vind het geweldig om zoveel met tennis en padel bezig te zijn. Naast het inhoudelijke werk, is het ook altijd weer fantastisch om zelf de baan op te mogen om een wedstrijd te spelen of toernooien op het hoogste niveau te bekijken. 

 

Met welk mooi voorbeeld heb jij onlangs een vereniging kunnen helpen? 
Samen met mijn collega Accountmanager Groningen/Friesland heb ik onlangs een webinar georganiseerd voor verenigingen in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland, die afgelopen jaar gestart zijn met padel. Het was een hele nuttige bijeenkomst, waar verenigingen veel ervaringen konden uitwisselen.   

 

Je kunt verenigingen op heel veel manieren helpen: inzicht bieden in de vereniging via de club analytics, helpen met de opstart van Tennis alles-in-1, de Zomer Challenge of padel. Of zoals tijdens de coronacrisis door middel van de Kringappgroepen zo snel mogelijk informatie delen en vragen beantwoorden, zodat de verenigingen snel verder kunnen. Ook de gesprekken met tennisleraren zijn erg waardevol, vanuit hier kun je verenigingen echt verder helpen. 

 

Welk thema is momenteel actueel in jouw regio? 
Net als denk ik in elke regio, zijn ledenwerving, ledenbehoud, jeugd en vrijwilligers de thema’s die ik vaak terug zie komen. Sinds de opkomst van padel is dit ook meer en meer een terugkerend onderwerp geworden.  

 

Wat vind je het leukste om te doen als Accountmanager? 
Het leukste zijn de contacten met de verenigingen; en dan vooral om hen inzicht te kunnen geven in hun eigen vereniging door middel van de club analytics, ze daarin te adviseren en verder te kunnen helpen. Ook is het mooi om verenigingen bij elkaar te brengen bijvoorbeeld tijdens Kringbijeenkomsten, zodat ze kennis en ervaringen kunnen uitwisselen en hopelijk zelfs kunnen gaan samenwerken.