gravel schaduw service

Pensioen en Verzekeringen

Uit landelijk onderzoek blijkt dat voor leraren het pensioen de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde is. Het is dus belangrijk voor tennis- en padelleraren dat ze verzekerd zijn van een goed pensioen. Tot nu toe was dit vaak niet of niet goed geregeld. Dat geldt voor leraren die in loondienst zijn, zzp-ers of eigenaren van een tennis- en padelschool. Voor elke situatie geldt weer een andere regeling. 

Dankzij de samenwerking van de KNLTB met BonnierVeraa en Brand New Day is een speciaal aanbod ontwikkeld voor leraren. Zo kunnen we ze een scherp tarief met een uitgebreide dekking aanbieden op het gebied van pensioen. Wil je meer informatie of direct een gesprek met één van de pensioenadviseurs van BonnierVeraa, klik dan hier.

Pensioen voor ZZP'ers

Leraren met een geldige licentie kunnen via de KNLTB heel gemakkelijk en voordelig zélf pensioen opbouwen met de pensioenrekening van Brand New Day. Maar waarom is een Pensioenrekening slimmer dan een 'gewone' spaarrekening?  Omdat ze met de Pensioenrekening belastingvoordeel krijgen. Ze krijgen namelijk een flink deel van de inleg terug tijdens de belastingaangifte en hoeven geen belasting te betalen over het geld op de rekening. En dat tikt best lekker aan! Wil je weten wat Brand New Day voor leraren kan betekenen? Bekijk dan de website van Brand New Day. 

Collectief pensioen

Voor leraren in loondienst bij een vereniging, tennisschool of een ander instituut is het pensioen meestal via de werkgever en dus via jou geregeld. Ga hier na dat een goede pensioenregeling niet alleen voordelen voor werkgevers en verenigingen biedt, maar ook voor de leraren. 

Heeft jouw leraar al een pensioenregeling bij een andere partij? Overstappen naar BonnierVeraa kan interessant uitpakken. De collectiviteit maakt het niet alleen makkelijker, maar is ook financieel aantrekkelijker omdat ze van collectieve kortingen profiteren.

Wil je meer informatie of direct een gesprek met één van de pensioenadviseurs van BonnierVeraa, neem dan contact op via 0413-270074 of kijk hier voor meer informatie. 

Verzekering

Het is voor tennis- en padelleraren ook belangrijk om goed verzekerd te zijn. Dat geldt voor leraren die in loondienst zijn, zzp-ers of eigenaren van een tennis- en padelschool. Dankzij onze samenwerking met Allianz en Brand New Day hebben we een speciaal aanbod ontwikkeld voor leraren. Zo kunnen we ze een scherp tarief met een uitgebreide dekking aanbieden op het gebied van arbeidsongeschiktheid, overlijdensrisico en eventueel privé-verzekeringen. Leraren vinden meer informatie hierover in de KNLTB Leraren App, onder het kopje verzekeringen.