393A0411

Zet de deuren van jouw vereniging weer open!

Het is tijd om in actie te komen! De start van het nieuwe tennis- en padelseizoen is in aantocht. We kunnen weer volop genieten van de gezelligheid en sfeer op de vereniging. Het moment om ook de deuren van jouw vereniging open te zetten en mensen enthousiast te maken voor tennis en padel en jullie vereniging. 

Steeds meer mensen willen gaan tennissen of padellen of overwegen na een langere tijd opnieuw te beginnen. Om deze mensen kennis te laten maken met de sport kan je als vereniging een aantal kennismakingsactiviteiten organiseren. Denk aan een open dag, Startersclinic, de Vriendjesmaand, Tennisstart, Padelstart en de Zomer Challenge. De KNLTB helpt jouw vereniging door de sporten en deze activiteiten extra te promoten met een landelijke campagne. In onderstaande afbeelding kan je zien wanneer welke activiteiten worden gepromoot. De promotie start half maart met de open dagen. 

Activiteiten promoten via KNLTB Meet & Play

Zonder promotie geen succesvolle wervingsactiviteit. Met KNLTB Meet & Play zet je jouw aanbod op de kaart en geef je nieuwe spelers de mogelijkheid gemakkelijk online, via meetandplay.nl of de Meet & Play app, in te schrijven voor jouw activiteit. Bovendien profiteer je ook meteen van de regionale promotie van de KNLTB voor jouw vereniging en activiteiten, zodat je meer mensen bereikt. Wil je meer weten over Meet & Play? Bekijk de video.  

Draaiboek en promotiemiddelen

Om je op weg te helpen bij de organisatie en promotie van jouw activiteit(en) kan je gebruik maken van onze draaiboeken en promotiemiddelen. De uitgebreide gratis promotiematerialen zijn voor zowel tennis als padel. De posters en flyers kan je heel gemakkelijk voorzien van de eigen verenigingsinformatie. 

Warm welkom

Een eerste bezoek aan een vereniging is altijd spannend voor nieuwe mensen. Zorg dan ook voor een warm welkom door middel van een persoonlijke benadering en begeleiding, zodat mensen zich welkom voelen op jouw vereniging. Je kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk maken.