Zonnepanelen Tennisbaan 48870649962 O

Webinars verduurzaming accommodatie - duurzaamheid

Op donderdag 26 november 2020 en woensdag 13 en 20 januari 2021 zijn een drietal webinars gegeven met betrekking tot een driedelige webinarserie ‘Verduurzaming accommodatie‘. We hebben deze webinar serie georganiseerd in samenwerking met het KNKV, de KNHB, Atletiekunie en SportStroom. Duurzaamheidsexpert Robert den Ouden (bestuurder SportStroom) heeft in deze driedelige serie samen met de sportbonden zijn inzichten gedeeld en vragen beantwoord over het verduurzamen van sportaccommodaties bij verenigingen.

Het eerste webinar ging vooral in op het verduurzamingstraject zelf. Waarom zou je er juist nu mee aan de slag gaan, hoe gaat het traject precies in zijn werk en welke financieringsopties zijn er? Deze webinar is hieronder terug te kijken.

Tweede en derde webinar

Het tweede en derde webinar ging respectievelijk over ledverlichting en zonnepanelen en verwarming, isolatie en ventilatie. Wil je deze webinars terugkijken? Dan kun je de webinar(s) en de presentatie opvragen bij onze duurzaamheidspartner SportStroom via contact@sportstroom.nl