Typen laptop Computer

Inloggen via KNLTB ID

Inloggen via KNLTB ID

Het inloggen op de KNLTB Academy gebeurt via het KNLTB ID. Met het KNLTB ID kun je nu al op een aantal KNLTB websites en apps inloggen, zoals het KNLTB Service Portal, KNLTB Onderzoeksportal, KNLTB Vacaturebank en de KNLTB Match App. Heb je voor het gebruik van deze platformen al een KNLTB ID aangemaakt en ben je bij de KNLTB bekend als voorzitter, penningmeester of secretaris, dan kun je hiermee direct inloggen op het portal.

Heb je nog niet eerder een KNLTB ID aangemaakt? Dan moet je je eerst registreren. Dit kan op het inlogscherm op ‘klik hier om je te registreren’ te klikken. Geef vervolgens het mailadres op waarmee je vanuit jouw vereniging bij de KNLTB geregistreerd staat. Let op: gebruik hier jouw persoonlijke mailadres en niet het eventuele mailadres voor jouw rol op de vereniging (bijvoorbeeld: voorzitter@tennisclub.nl).

Daarna zal je gevraagd worden om enkele gegevens op te geven zodat er een persoonscontrole plaats kan vinden: voorletters, tussenvoegsel, achternaam, geboortedatum en telefoonnummer. Als deze gegevens kloppen, krijg je daarna een activatiecode per mail om de registratie af te maken. Hierna kun je met jouw nieuw aangemaakte KNLTB ID inloggen op de Academy.

Loop je bij het registeren van jouw KNLTB ID of tijdens het inloggen tegen problemen aan? Neem dan contact op met ledenservice@knltb.nl.