Afbeelding (1)

KNLTB Jaarcongres 2024: the Match of Tomorrow

In 2024 bestaat de KNLTB 125 jaar. Een mijlpaal waar we trots op zijn en die we graag vieren met alle betrokken partijen. Dat doen we op het KNLTB Jaarcongres op zaterdag 17 februari in Ahoy in Rotterdam. Het KNLTB Jaarcongres is voor bestuurders, leraren (4 PO punten), partners van de KNLTB en andere genodigden.

Op 14 november 2023 is via de e-mail een uitnodiging verstuurd, en een reminder op 9 januari 2024. Daarin vind je alle informatie over het aanmelden. Het belooft een informatieve én inspirerende dag te worden!

We vieren de sport en hoe die sport ons al 125 jaar verbindt, we kijken naar de ontwikkelingen in de sportbranche en hoe we samen werken aan een gezonde toekomst van jouw vereniging, tennis- of padelschool of sportcentrum en die van de tennis- en padelsport in Nederland. 

Tennis verenigt, tennis verbindt, tennis laat mensen elkaar ontmoeten. Zo begon het 125 jaar geleden, met de organisatie van wedstrijden (matches) en dat doen we nog steeds. De KNLTB inspireert, ontwikkelt en beweegt mee en is de verbinder tussen alle partijen in het tennis- en padellandschap. Ons jubileummotto is dan ook ‘De KNLTB, al 125 jaar jouw matchmaker’.

Het jaarcongres vindt plaats op zaterdagochtend 17 februari 2024, tijdens de 51e editie van ABN AMRO Open in Ahoy in Rotterdam. Het wordt een speciaal congres vanwege het 125-jarig jubileum van de KNLTB. Met boeiende sprekers zoals Alex Corretja, Kiki Bertens en John van Lottum. Uiteraard staat ook de uitreiking van de jaarprijzen op het programma: Vereniging-, Vrijwilliger- en Toernooi van het jaar 2023.

Tijdens de lunch is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en informatie te halen bij een van de stands. De KNLTB-collega’s vertellen je graag meer over onze producten en diensten. Vervolgens kan je op de tribunes van Ahoy genieten van internationaal toptennis.

Programma

09.15 - 09.45 uur: Ontvangst

09.45 - 10.00 uur: Welkom door Kristie Boogert en opening door Roger Davids, voorzitter KNLTB

10.00 uur: Tomorrow Talk door algemeen directeur Erik Poel

10.30 uur: Tafelgesprek ‘de sporters van morgen’ over jeugdontwikkeling met onder andere Kiki Bertens en technisch directeur Jacco Eltingh

11.00 uur: Tomorrow Talk door Alex Corretja, oud-topspeler, voormalig Davis Cupcaptain en commentator bij Eurosport 2

11.30 uur: Tafelgesprek 'The Match of Tomorrow' - Hoe zorgen we voor nóg eens 125 jaar tennis en padel? Met Erik Poel, Robert Jan Schumacher, John van Lottum (Plaza Padel) en Albert Blikman (voorzitter TC De Sprenkelaar, vereniging van het jaar 2022)

12.00 - 12.15 uur: Uitreiking Jaarprijzen en afsluiting

12.15 - 13.15 uur: Lunch en mogelijkheden om te netwerken

Met ticket ABN AMRO Open:

13.00 uur: Tennis op de tribune: halve finale dubbelspel (Centre Court)

13.00 uur: Tennis op de tribune: halve finale wheelchairtoernooi (Court 1)

15.00 uur: Tennis op de tribune: halve finale enkelspel (Centre Court)