Tom Okker Libema open 1

OldStars Tennis & Padel op Libéma Open

Op dinsdag 11 juni hebben de KNLTB, Libéma Open, het Nationaal Ouderenfonds, Brabant Sportfonds en Sportservice Noord Brabant een dag georganiseerd die in het teken stond van OldStars tennis en padel, speciaal ontwikkeld om 65-plussers op latere leeftijd actief en vitaal te houden.

Tijdens het grastoernooi in Rosmalen vonden er clinics voor senioren plaats en Tom Okker, voormalig Wimbledonspeler en ambassadeur van OldStars Tennis, verzorgde een Meet & Greet.

OldStars tennis en/of padel op jouw vereniging 

In een vergrijzende samenleving is het steeds belangrijker dat ouderen zo lang mogelijk fit en vitaal blijven. Dan is beweging een onmisbaar middel. Het OldStars-programma, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, speelt daarop in. Uit onderzoek blijkt dat 92% van de deelnemers zich beter voelt en 90% meer gezelligheid ervaart.

Wil jij op jouw vereniging ook starten met OldStars tennis en/of padel, dan kun je ondersteuning krijgen vanuit het Ouderfonds. Zij helpen onder andere bij het bepalen van de doelgroep, een opleiding, PR-ondersteuning en promotiematerialen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar verenigingsondersteuning@knltb.nl, zodat jouw accountmanager contact met je kan opnemen.