Led Verlichting

Hulp nodig bij het aanvragen van de TEK-regeling? Meld je aan voor een vragenuur op 5 september!

Onze partner SportStroom faciliteert op dinsdag 5 september een digitaal vragenuur over het aanvragen van Tegemoetkoming Energie Kosten (TEK-regeling). Dit vragenuur begint om 19.30 uur en vindt plaats via Microsoft Teams. Aanmelden kan hier.

Over de TEK-regeling

Sportverenigingen kunnen sinds maart dit jaar aanspraak maken op de regeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK). Met de TEK-regeling vergoedt de overheid 50% van de gestegen energieprijzen. Verenigingen kunnen een tegemoetkoming in de stijgende energiekosten krijgen onder een aantal voorwaarden. De TEK-regeling is open van 21 maart 09:00 tot en met 2 oktober 17:00. Verenigingen kunnen dan met terugwerkende kracht aanvragen voor de periode van 1 november 2022 tot 31 december 2023. Meer informatie over de TEK-regeling is te lezen in dit nieuwsartikel.