Padel Sloterdijk Henk Koster 2020 (40)

Tennis en padel zijn in trek, zet de deur van jouw club open

Padel en tennis zijn booming en dat snappen wij maar al te goed. Waar het aantal tennisleden het afgelopen jaar met 5,7% steeg, verdubbelt het aantal padellers jaarlijks. Padel is een nieuwe dynamische sport die je blijft verrassen. Geen wonder dat het de snelst groeiende sport van Nederland is.

Natuurlijk zijn er nog veel nieuwsgierige Nederlanders die we graag op onze verenigingen willen verwelkomen. Voor al deze Nederlanders hebben we een aantal initiatieven ontwikkeld, zoals de Open Dag, Startersclinics en Tennis- en/of Padelstart. Hierdoor kunnen potentiƫle tennissers en padellers op een laagdrempelige manier kennis maken met de sport en de vereniging.

Aan de slag

Om jou als vereniging te helpen om zo eenvoudig mogelijk nieuwe leden te verwelkomen op je park, hebben wij diverse communicatiemiddelen ontwikkeld. Daarnaast kun je jouw vereniging aanmelden via deze link, zodat we jouw aanbod overzichtelijk kunnen weergeven in de verenigingszoeker op Tennis.nl en NLPadel.nl. Op deze manier kan iedereen die kennis wil maken met tennis en/of padel exact zien waar en wanneer dit mogelijk is. Bovendien profiteer je dan ook meteen van de landelijke promotie van de KNLTB voor Tennis- en Padelstart

Waarom deelnemen?

Tennis en padel zijn enorm populair op dit moment. Steeds meer mensen willen kennis maken met deze sporten of overwegen na een langere tijd opnieuw te beginnen. Een groot deel van deze groep willen graag eerst vrijblijvend kennismaken voordat ze een lidmaatschap afsluiten. Met de open dag, de startersclinic en de tennis/padelstart, speel je in op deze behoefte. Potentiƫle tennissers of padellers krijgen daarmee een gevoel bij de sport en kunnen beter inschatten of de sport bij ze past.