Afhangbord (1)

Heeft jouw vereniging al het KNLTB Afhangbord?

Eind 2017 werd hij geïntroduceerd en inmiddels maken er al zo’n 850 tennisverenigingen gebruik van: het KNLTB Afhangbord. Heeft jouw vereniging nog geen afhangbord? Vraag hem dan nu gratis aan.

Leden kunnen simpel inloggen op het Afhangbord met hun ledenpas en vervolgens op het grote, overzichtelijke scherm een baan afhangen. Voor iedereen is in één oogopslag duidelijk waar en wanneer nog ruimte is. Ook is het Afhangbord gekoppeld aan het ledenadministratiepakket van KNLTB.Club of All United. Tevens biedt het KNLTB Afhangbord inzicht in het speelgedrag van jouw leden. Maar er zijn veel meer innovatieve voordelen.

Voordelen

Op het Afhanbord zijn een aantal plaatsen waar reclame-uitingen worden weergegeven. Indien je kiest voor eigen sponsoring is dit mogelijk tegen een meerprijs. Naast het gebruiksgemak voor de leden, kun je met het Afhangbord als vereniging ook exact instellen hoe de banen worden gebruikt. Zo kun je bepaalde banen reserveren en blokkeren voor andere doeleinden. Dit is bijvoorbeeld handig als er tennislessen zijn of juist competitie of toernooien.

Daarnaast is er ook ruimte voor clubnieuws, via narrowcasting. Dit is het delen van informatie via beeldschermen naar specifieke doelgroepen. Het is dé manier om sponsors en nieuws onder de aandacht te brengen bij je leden.

Meer innovaties

Heb je ledverlichting op de vereniging, dan kan ook de bediening daarvan worden gekoppeld met het Afhangbord, waardoor de verlichting zo ‘slim’ mogelijk kan worden bediend. Zo kan de verlichting automatisch worden ingeschakeld bij aanvang van een reservering en na afloop weer uitgaan, waardoor zo efficiënt mogelijk wordt omgegaan met de energie.  

Ten slotte kunnen met het Afhangbord ledenpassen worden geblokkeerd. Zeker nu de meerjaren-ledenpas is geïntroduceerd, is het handig dat de passen van leden die niet langer actief zijn, kunnen worden geblokkeerd. Met een simpele handeling is dat gedaan.  

Ben je er al uit dat je het KNLTB Afhangbord kosteloos wil aanvragen, doe dat dan via verenigingsondersteuning@knltb.nl of via je Accountmanager.

Verenigingen die op zoek zijn naar meer informatie over het KNLTB Afhangbord, kunnen hier terecht. Daar komen ook alle voordelen en mogelijkheden nog eens uitgebreid aan de orde en wordt tevens uitgelegd hoe installatie en ingebruikname precies in zijn werk gaat.