Website Banner KNLTB 1920X1080

Datum

Locatie & plaats

Online, 20.45 uur
Online, 20.45 uur

Webinar werving via Meet & Play activiteiten

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. Het moment om ook de deuren van jouw vereniging open te zetten en mensen enthousiast te maken voor tennis en/of padel op jouw club. Tijd om in actie te komen!

Welke activiteiten gaat jouw club organiseren om te zorgen voor de werving van nieuwe leden? Bijvoorbeeld een Startersclinic, Tennisstart of Vriendjesmaand. Via Meet & Play, het zoek & boek platform van Nederland, maak je jouw activiteiten zichtbaar.

Op woensdag 25 januari om 20.45 uur organiseren we samen met KNLTB.Club een webinar waarin we heel praktisch uitleggen hoe je met activiteiten in Meet & Play aan de slag gaat.

Doe jij ook mee? Je kan je via deze link aanmelden: https://kntlbclub.webinargeek.com/meet-play

Landelijke wervingscampagne KNLTB: Zomertijd = Tijd voor tennis

Samen met tennisverenigingen gaat de KNLTB tennis op de kaart zetten. Daarom starten we in april een landelijke wervingscampagne, waarin we de sport promoten en zoveel mogelijk nieuwe spelers willen verwelkomen op clubs door heel Nederland om ze te laten ontdekken hoe leuk tennis is. Tijdens deze campagne zullen we een maand lang zowel online als offline via verschillende media tennis promoten. Naast deze landelijke promotie zorgen we ook voor regionale promotie van alle kennismakingsactiviteiten die worden aangeboden via Meet & Play.