Dubbelspel jongens net 2021

Junioren

Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar noemen wij junioren. Jeugdspelers van 11 en 12 jaar oud kunnen in Tenniskids (t/m 12 jaar) spelen of bij de junioren. De tennisleraar kijkt wanneer een kind, qua niveau, kan doorstromen naar de junioren. Junioren spelen net zoals de senioren op een hele baan met de bekende gele tennisbal.

Tennis is leuker als je wedstrijden speelt

Wedstrijden spelen daagt uit en motiveert. Daarnaast maken kinderen makkelijker vrienden en zijn ze vaker op de vereniging. Dit leidt tot meer binding, waardoor ze langer lid blijven. Een win-win situatie voor zowel de jeugdspeler als de vereniging. Promoot dan ook het spelen van wedstrijden en zorg ervoor dat alle kinderen meedoen, ook aan verenigingsactiviteiten.

KNLTB Junioren competitie
Ongeveer 16.500 jeugdspelers doen ieder jaar mee aan de KNLTB Junioren competitie. Tijdens deze competitie, voor jeugdspelers van 11 tot en met 17 jaar oud, gaan de jeugdteams van jouw vereniging de strijd aan met teams van andere verenigingen.

Open junioren toernooien
Jaarlijks worden er in het land meer dan 300 open junioren toernooien georganiseerd. Een open junioren toernooi op jouw vereniging zorgt voor veel sfeer en gezelligheid, maar belangrijker nog is dat jeugdleden hierdoor wedstrijden kunnen spelen.

KNLTB Junioren Tour
Talentvolle jeugdspelers kunnen naast de open junioren toernooien ook deelnemen aan Junioren Tour toernooien. Deze weekendtoernooien maken onderdeel uit van de KNLTB Junioren Tour en zijn speciaal voor jeugdspelers die op een hoger niveau uitgedaagd willen worden en punten willen verdienen voor de KNLTB juniorenranglijst.

Gerelateerd aan deze pagina

Tenniskids

Tenniskids