Foto Thijs Zomer Challenge

Doe mee aan de Zomer Challenge en verwelkom nieuwe mensen op je club

Dé manier om mensen in de zomer kennis te laten maken met tennis en/of padel en jouw vereniging, is de Zomer Challenge. Een mooie kans waar jouw vereniging haar voordeel mee kan doen. Bovendien maak je dit jaar als vereniging kans op een mooie prijs. Aarzel niet langer en meld jouw vereniging nu aan!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschapspakket van drie of vier maanden. Deelnemers die meedoen, kunnen tijdens hun lidmaatschap onder andere vrij spelen, een aantal lessen of clinics van de leraar volgen en meedoen aan KNLTB open toernooien. De Zomer Challenge is interessant voor zowel sporters die normaal gesproken een andere sport doen, maar tijdens de zomerstop graag (buiten) willen blijven sporten, zoals voetballers, volleyballers en hockeyers als voor mensen die (weer) willen beginnen met tennis of padel.

Win een evian Tennis on Tour clinic

Onder alle verenigingen die deelnemen aan de Zomer Challenge en leden hebben aangemeld, worden twee evian Tennis on Tour clinics verloot.

De Zomer Challenge als ledenmagneet

Vorig jaar was de Zomer Challenge enorm succes. Bijna 500 verenigingen hebben deelgenomen, die gezamenlijk meer dan 11.000 nieuwe Zomer Challenge leden hebben mogen verwelkomen. Daarvan is 43% uiteindelijk lid geworden van een vereniging.

Voordelen

Het is van belang om alle deelnemers als Zomer Challenge lid aan te melden bij de KNLTB. Het voordeel hiervan is dat zij dan een digitale KNLTB ledenpas krijgen en dus ook toernooien kunnen spelen en een rating kunnen opbouwen. Daarnaast zijn ze als lid van de KNLTB ook verzekerd. Voor kortdurende lidmaatschappen, zoals de Zomer Challenge, vraagt de KNLTB sinds 2024 een kleine bijdrage. De bijdrage voor de Zomer Challenge bedraagt €7,51 per lid.

Draaiboek en gratis promotiematerialen

De organisatie van de Zomer Challenge is eenvoudig. Om jouw vereniging op weg te helpen kun je gebruik maken van een draaiboek dat je ondersteunt bij de voorbereiding en uitvoering van de Zomer Challenge. Het bevat een handig stappenplan, die je stap voor stap kunt uitvoeren. Daarnaast zijn er gratis promotiemiddelen beschikbaar voor zowel tennis als padel en voor verschillende leeftijdsgroepen. De posters en flyers kan je heel gemakkelijk voorzien van de eigen verenigingsinformatie.

Succesverhaal T.V. Borger

De Zomer Challenge verliep zeer succesvol voor T.V. Borger. Ze wilden graag veel nieuwe leden bereiken. En dat is gelukt! Ze hebben maar liefst 68 Zomer Challenge leden mogen verwelkomen. In een video vertelt de voorzitster van de vereniging over het succes.

Doe je ook mee?

Je kan jouw vereniging hier aanmelden voor de Zomer Challenge. Heb je nog vragen over de Zomer Challenge? Neem dan contact op met jouw KNLTB Accountmanager.