Tallon met het publiek

Neem je vereniging mee naar Libéma Open 2024

Wil jouw club de tennisbeleving naar een hoger niveau tillen? Grijp dan nu de kans om deel te nemen aan onze exclusieve samenwerking met Libéma Open! 

Het enige internationale grastoernooi van Nederland, Libéma Open vindt dit jaar plaats van 8 t/m 16 juni. Een toernooi dat door veel tennissers wordt gezien als voorbereiding op het grootste grastoernooi van de wereld, Wimbledon.

De afgelopen twee jaar hebben Tim van Rijthoven en Tallon Griekspoor alle wereldtoppers die meededen verslagen. Denk je dat er dit jaar weer een Nederlands feestje gevierd kan worden?

Speciaal voor verenigingen

Speciaal voor verenigingen heeft Libéma Open een clubactie in het leven geroepen. Lees meer informatie over de clubactie op deze flyer.

Hoe doe je mee?

  • Meld je vereniging aan vóór 1 april 2024
  • Ontvang een unieke kaartverkooplink en deel deze met je leden. De tennisclub krijgt een kaartverkooplink met code die door leden gebruikt kan worden
  • Leden krijgen €10,- korting op reguliere entreekaarten en de tennisclub ontvangt 2 gratis entreekaarten

*Let op: geen korting voor Kids Day kaarten en Economy Tickets.

Verenigingen kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 1 april 2024 via info@libema-events.nl o.v.v de clubactie en een contactpersoon. Dan ontvang je de kaartverkooplink en kun je de actie promoten op de website van jouw club, social media en digitale nieuwsbrief.