RH 3163

Wedstrijden cruciaal voor ledenbehoud: lees het E-zine

Het wordt vaak gezegd en de statistieken tonen het ook aan: door het spelen van wedstrijden blijven spelers langer lid. Een goed en gevarieerd wedstrijdaanbod voor diverse doelgroepen kan je als vereniging dan ook veel brengen. Hoe je daarvoor zorgt? Dat lees je in het E-zine 'Wedstrijden'.

In het E-zine vind je alles over het belang van wedstrijden spelen, vind je meer informatie over het wedstrijdaanbod van de KNLTB, zoals competities, toernooien en KNLTB Match en ontdek je hoe de KNLTB verenigingen adviseert en ondersteunt bij de organisatie ervan.

Laten we er samen voor zorgen dat zoveel mogelijk spelers wedstrijden kunnen spelen in 2024. Ga met elkaar, bestuur, competitie- en toernooileider, functionaris Tenniskids én de leraar om tafel en bepaal het wedstrijdaanbod voor 2024. Zo maak je tennis en padel leuk voor iedereen!