Jill 9

Tenniskids TOF belangrijke basis voor indelen competities en toernooien

Begin dit jaar is het Tenniskids programma vernieuwd met Tenniskids TOF. Leraren in het hele land zijn hier enthousiast mee aan de slag gegaan, waardoor er al meer dan 35.000 spelerskaarten zijn besteld! Omdat nu steeds meer leraren met Tenniskids TOF werken, gaat de KNLTB in 2024 stapsgewijs op basis van de data, die door leraren wordt bijgehouden in de Leraren app, competities en toernooien indelen. 

Tenniskids TOF zorgt voor behoud van jeugdspelers voor de vereniging en ondersteunt leraren in het geven van lessen aan de jongste jeugd. In het vernieuwde Tenniskids programma staat het kind centraal. Kinderen staan met meer plezier en motivatie op de baan en ze krijgen inzicht in de tennisontwikkeling.  

Spelersontwikkeling in de Leraren app

Om van het vernieuwde Tenniskids een echt succes te maken, is het belangrijk dat leraren de ontwikkeling van spelers ook gaan bijhouden in de Leraren app. Op basis van deze data gaat de KNLTB vanaf 2024 stapsgewijs competities en toernooien indelen. Het niveau bij competities en toernooien wordt hierdoor gelijkwaardiger, wat bijdraagt aan het spelplezier van jeugdspelers. 

Tenniskids TOF op jouw vereniging

Werkt jouw vereniging nog niet met Tenniskids TOF, starten is heel simpel. Nadat de leraar een Tenniskids TOF sessie of webinar heeft gevolgd kan hij/zij kosteloos materialen bestellen en aan de slag met Tenniskids TOF. Informeer of de leraar van jouw vereniging op de hoogte is van Tenniskids TOF en ga van start!  

Wil je meer informatie over Tenniskids TOF? Kijk dan op centrecourt.nl/tenniskidstof.