Tennis_Padel combi dunlop

Inschrijving voor de Voorjaarscompetitie Tennis & Padel start op 2 januari

De KNLTB Najaarscompetitie is nog in volle gang. Toch kijken we alvast vooruit naar de KNLTB Voorjaarscompetitie. Deze competitie wordt in april, mei en juni gespeeld. Klik hier voor alle speeldata van de verschillende tenniscompetities. Een overzicht van de speeldata van padel vind je hier. Vanaf dinsdag 2 januari kunnen verenigingen en centra hun teams inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie. Doet jouw club ook mee? 

Aanbod Voorjaarscompetitie 

Het competitieaanbod van de Voorjaarscompetitie Tennis 2024 bestaat uit een landelijk aanbod aangevuld met een aantal regionale soorten. Daarom is het competitieaanbod voor senioren opgesplitst in een landelijk aanbod en een regionaal aanbod. Hieronder vind je verschillende overzichten van het aanbod van de Voorjaarscompetitie Tennis 2024. Deze overzichten vind je ook op de pagina's downloads.

  • Klik hier voor het Aanbod Voorjaarscompetitie 2024 - Senioren Landelijk 
  • Klik hier voor het Aanbod Voorjaarscompetitie 2024 - Senioren Regionaal 
  • Klik hier voor het Aanbod Voorjaarscompetitie 2024 - Jeugd

Er is een heel divers competitieaanbod op bijna iedere dag van de week voor zowel de beginnende als de ervaren spelers. Iedereen kan dus meedoen!

Bij padel worden er verschillende competities aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. Klik hier voor het competitieaanbod padel. Op basis van het competitieaanbod bepaalt een vereniging of centrum of en welke competities ze aanbieden en gaat de competitieleider aan de slag met het werven en samenstellen van teams. 

Inschrijven van teams

Zodra de teams zijn samengesteld kan de competitieleider van dinsdag 2 januari tot en met woensdag 17 januari de teams van zijn vereniging of centrum inschrijven voor de Voorjaarscompetitie Tennis (inclusief Groen, Junioren en 8&9 Tennis). Dit gaat via MijnKNLTB. De functionaris Tenniskids kan via MijnKNLTB de teams inschrijven voor de Rode en Oranje competitie. 

De inschrijfperiode voor de Voorjaarscompetitie Padel is van dinsdag 2 januari tot en met woensdag 31 januari

Alle informatie op een rij

Alle informatie die je nodig hebt voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie zoals het competitieaanbod en promotiemiddelen zijn gebundeld op één overzichtelijke pagina: centrecourt.nl/tenniscompetitie. Daarnaast vind je op de pagina downloads allerlei handige stappenplannen en is er een aparte pagina met alle veelgestelde vragen