Niels Vink

Laat jouw leden stemmen via Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een vereniging. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt Rabobank graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Om er zo voor te zorgen dat tennis voor iedereen mogelijk is!

In het kort

Ieder jaar geeft Rabobank als coöperatieve bank een deel van hun resultaat terug aan de verenigingen. Daarnaast zet Rabobank hun kennis en netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen ze samen met NOC*NSF, Kunstbende, Uniek Sporten, Jeugdfonds Sport & Cultuur en verschillende sportbonden. Benieuwd wat Rabobank voor jouw vereniging kan betekenen?

Laat jouw leden stemmen

  • Deel de video op je sociale media en/of in je WhatsApp groepen.
  • Download de promotie materialen om op te hangen bij jouw vereniging.  Of deel de campagne pagina voor meer informatie voor jouw leden.