Warm weer genoeg water drinken

Word een club van NIX

Word een club van NIX en laat zien dat jouw club geen alcohol schenkt aan jongeren onder de 18 jaar. Alcohol is erg schadelijk voor jongeren onder de 18 jaar. Dat komt omdat de hersenen nog volop in ontwikkeling zijn. De sport neemt duidelijk stelling voor verantwoord alcoholbeleid bij clubs. Om die reden ondersteunt de KNLTB de NIX18 campagne waarmee het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) sportclubs aanmoedigt om geen alcohol aan minderjarigen te schenken.

Bestel het gratis NIX18 Sportpakket

Laat zien dat jouw club geen alcohol schenkt aan jongeren onder de 18 jaar door jouw kantine te versieren met kleurrijke NIX18-materialen, zoals onderzetters, posters en tape. Het NIX18 Sportpakket met al deze materialen kun je gratis bestellen via NIX18. Als club van NIX maak je kans op een toffe clinic of lezing van een TeamNL-er. Meer informatie op de website van NOC*NSF.