CC Magazine 1 2023 regulier

Het eerste Centre Court Magazine van 2023 is uit!

Wat kunnen we jeugd, maar eigenlijk alle tennis- en padelleden, bieden om ze te behouden voor onze
sporten? Met dit thema in het achterhoofd hebben we een nieuwe editie van het Centre Court Magazine gemaakt, nr. 1 van 2023.

We hebben een interessant interview, met niemand minder dan toptennisser Tim van Rijthoven, die zich recent aan de KNLTB heeft verbonden als ambassadeur jeugdtennis. De toernooiwinnaar in Rosmalen van vorig jaar vertelt hoe tennis voor hem begon, hoe waardevol de vereniging voor hem was en waarom tennis voor hem persoonlijk nog steeds heel belangrijk is.

Als het om binden van leden gaat, mag natuurlijk de Vereniging van het Jaar TC De Sprenkelaar niet ontbreken. Hun titel dankten zij mede aan de initiatieven vanuit hun Warm Bad Commissie, waarmee zij nieuwe leden actief helpen hun weg te vinden op de club, mee te doen aan evenementen en mensen te leren kennen, waardoor zij zich echt verbonden voelen met de vereniging en ook na het eerste jaar lid blijven.

Ook in dit nummer meer informatie over Tenniskids TOF. Met de toevoeging van TOF, Tennis Ontwikkelings Fases, kunnen kinderen zich nog beter op hun eigen manier en tempo ontwikkelen. Niet alleen technisch en tactisch, maar ook in mentaal en sociaal opzicht. Bovendien krijgen de kinderen (en hun ouders) zelf meer inzicht in hun ontwikkeling. Zo staan ze met meer plezier en motivatie op de baan en blijven ze langer voor de sport behouden.

Ten slotte kunnen in dit magazine tips voor vrijwilligersbeleid en enkele financiƫle zaken niet ontbreken. Al met al weer een zeer informatieve en inspirerende editie van Centre Court Magazine. Veel plezier op de baan en tijdens het lezen
van deze editie!