Opbrengst tennisverenigingen grote clubactie 2022

Tennisverenigingen slaan ace met Grote Clubactie

Meer dan 5.500 verenigingen verkochten tijdens de 50e editie samen ruim 4.2 miljoen loten. Met de opbrengst van bijna 13 miljoen euro verbreekt de Grote Clubactie al haar records. 201 tennisclubs deden mee tijdens de editie van 2022 en haalden samen een bedrag van € 232.206,- op. De hoogste opbrengst van een tennisvereniging was € 15.582,-.

Veel steun aan clubs in financieel uitdagende tijden

Energieprijzen rijzen de pan uit, inflatie is op ongekende hoogte en alles wordt duurder. Ook voor tennisclubs. De Grote Clubactie maakt het voor clubs mogelijk om ook in deze dure tijden extraatjes te blijven organiseren voor hun leden. Zo kunnen verenigingen onder andere nieuw materiaal aanschaffen en activiteiten organiseren. Uit liefde voor de club hebben mensen zich meer dan bereid getoond om een steentje bij te dragen.

Steeds meer verenigingen doen mee met de Grote Clubactie

Verenigingen zetten de Grote Clubactie in als middel om extra geld op te halen. Het is een laagdrempelige manier om geld op te halen voor de clubkas. Benieuwd wat de Grote Clubactie voor jouw club kan betekenen? Ga dan naar www.clubactie.nl voor meer informatie.