Zwarte tulpen troffeee

Genomineerden voor vereniging, vrijwilliger en toernooi van het jaar zijn bekend!

De KNLTB Congresweek nadert: op 18 februari is de opening tijdens de 50e editie van ABN AMRO Open in Ahoy. En dus worden ook weer de prijzen voor de Vereniging, Vrijwilliger en het Toernooi van het Jaar uitgereikt. Inmiddels zijn per categorie de drie genomineerden bekend. De winnaars krijgen tijdens het congres in Rotterdam feestelijk de traditionele Zwarte Tulp overhandigd.

De afgelopen weken konden kandidaten voor de prijzen worden voorgedragen. Alle inzendingen zijn inmiddels beoordeeld door de jury. Zij zijn vervolgens tot de genomineerden gekomen, waaruit op 18 februari de winnaars worden gekozen.

De genomineerden op een rij

Vrijwilliger van het Jaar

Taco Homan (L.T.C. Steenwijk)

Alexander Krimpenfort (T.C. Breda)

Caroline den Tex-Rhodius (L.T.C. Oud Wassenaar)

 

Vereniging van het het Jaar

Racketclub Westerbork

Tennis en Padel de Rading

T.C. Sprenkelaar

 

Toernooi van het Jaar

Key West Bedding T.C. 't Weusthag Open (T.C. ‘t Weusthag)

TV de Kienehoef open juniorentoernooi (T.V. De Kienehoef)

Het 'Weet-waar-je-aan-toe-bent' toernooi (T.C. Domstad)