Zwarte tulpen troffeee

Het is tijd voor de jaarprijzen: Vereniging, Vrijwilliger en Toernooi van het Jaar 2022!

Het einde van het jaar nadert, traditioneel de tijd van de jaarlijstjes. Zo ook bij de KNLTB: wij gaan op zoek naar de Vereniging, de Vrijwilliger en het Toernooi van het Jaar 2022!

Welke vereniging verdient dit jaar écht een pluim? Welke vrijwilliger maakte dit jaar het verschil op de vereniging? En welk toernooi was volgens jou zo uniek dat je het nu al in je agenda voor 2023 hebt genoteerd? Deze verenigingen, vrijwilligers en toernooien zijn een inspiratie en zijn ware ambassadeurs voor de tennis- en padelsport. Daarom verdienen ze een beloning! 

Op 18 februari 2023, tijdens de opening van de KNLTB Congresweek 2023 bij ABN AMRO Open, worden de prijzen voor Vereniging, Vrijwilliger en Toernooi van het jaar uitgereikt.

Nomineer jouw favoriete Vrijwilliger en Toernooi voor 31 december

Nomineren is eenvoudig. Alle verenigingsbestuurders kunnen een vrijwilliger en een toernooi nomineren. Klik op de volgende links, vul de gegevens in en licht toe waarom jouw nominatie moet winnen. In de aanloop naar de KNLTB Congresweek, maakt de KNLTB per categorie de genomineerden bekend. 

De nominaties voor de Vereniging van het Jaar lopen via de accountmanagers van de KNLTB.

De jury

De genomineerden en winnaars worden gekozen door een jury bestaande uit bondsbestuurders, directieleden en het management van de KNLTB. De jury beoordeelt welke vereniging, vrijwilliger en toernooi zich op alle fronten van zijn of haar beste kant heeft laten zien, en in de ogen van de jury een voorbeeld is voor de rest van tennissend en padellend Nederland. De jury maakt half januari per categorie een top 3 bekend.