MuurMastersREO

Muurtennis maakt kinderen dolenthousiast bij REO

De tennismuur is dé plek waar kinderen makkelijk een laagdrempelig een balletje kunnen slaan. Je hebt alleen een racket nodig en je kunt spelen, welke spelvorm en regels je ook hanteert. Net als op de voetbalpleintjes verbeteren kinderen zo samen spelenderwijs hun techniek en ontstaat er verbinding, waardoor de muur ook een ideaal middel kan zijn om jeugdleden te werven en te behouden. Toch is de tennismuur de laatste jaren een beetje in de vergetelheid geraakt. Daarom is de KNLTB de campagne MuurMasters gestart. Met onder andere creatieve manieren om de tennismuur te pimpen en uitdagende spellen wordt de tennismuur nieuw leven ingeblazen. Bij REO in Roden heeft tennisleraar Krijn Reinigert het muurtennis actief opgepakt en zijn de kinderen dolenthousiast. Nu nog doet hij dat in de padelkooi, maar binnenkort staat er een gloednieuwe tennismuur!